Bateig, comunió i noces

Cada celebració és única e iirrepetible, per això disposem d’un gran ventall de detalls de bateig, comunió i noces per escollir d’acord el seu gust i preferència.

Bateig: Tenim cigonyes decoratives per pastissos, ciris pasquals, i recordatoris per a convidats. També t´oferim el pastís personalitzat de bateig amb el dibuix a mà d’una cigonya.

Comunió: Oferim figures de comunió per a pastissos i decoració. També els recordatoris i pastissos especials per la teva comunió.

Noces: Et deixem escollir entre els nuvis més tradicionals o els més moderns i divertits. També t’oferim els detalls per als convidats personalitzats. Per les noces  fem pastissos de pisos o de grans formats pels comensals.

Bomboneria

Regalar bombons és regalar salut i felicitat. Les propietats de la xocolata són immenses.

Degusti els més deliciosos bombons artesans del mercat. De xocolata negre, amb llet, blanca, de licor, sense sucre… Des dels sabors més clàssics fins als més originals de l’exòtic orient. Els trobarà a granel o be en un gran ventall de caixes exclusives decorades personalment per nosaltres per satisfer les necessitats dels clients més exigents. Oferim   bomboneria especialitzada en licor i sense sucre, autèntiques catànies de Vilafranca i les crackanies de crema catalana. També pots trobar els autèntics macarons de xocolata fets a París.