La nostra pastisseria manté les fórmules i tradicions des de fa un segle transmeses de generació en generació. Disposem d’una pastisseria artesana tradicional i de qualitat. Apostem per treballar amb les millors marques i productes de proximitat. Seguim elaborant els productes de sempre, braços de gitano, tortells i peixos de nata, bracets, búlgars,  bescuit de la reina, etc…

No tot es clàssic a la nostra botiga, també ens adaptem als nous gustos i novetats d’avui dia.  Destaquen el nostre pastís de brownnie amb mousse de vainilla bourbon i  el mousse de mango amb pa de pessic de festucs. L’influencia internacional també ha arribat  a ARENAS MOLINS, ja pots trobar autèntiques cupcakes,  cookies i pastissos de  fondant.

Estem al teu servei i t’oferim els nostres productes 100% personalitzats. Pastissos a mida amb dedicatòries, fotografies, dibuixos, formes, colors, i sabors desitjats. Porti’ns la seva fotografia, digui’ns el seu personatge preferit o equip predilecte i li farem el seu pastís personalitzat a la seva mida.

Les festes infantils són tot un èxit amb els personatges televisius en els teus pastissos. Els més menuts poden gaudir del clàssic pa de pessic 100 % natural cobert de xocolata amb avellanes i confits, ideal per portar a les llar d’infants.

També preparem pastissos de boda, comunions, batejos i d’altres més atrevits com els de comiats de solter. Servim a restaurants i botigues especialitzades.

ARENAS MOLINS també ens fem tota la brioixeria. La nostra  brioixeria es fa a mà per mestres pastissers, amb la formulació, ingredients i el  sabor de sempre. Destaquem els croissants de mantega,  ensaïmades de crema, cabell i xocolata, magdalenes, berlines i xuixos de crema, entre una gran varietat de brioixeria selecta.