Pastisseria Arenas va ser fundada, a Molins de Rei, l’any 1914, per en Pere Arenas Ginestà, sota el nom de “Forn Sant Jaume”. Posteriorment, concretament l’any 1946 va ser el seu fill, en Frederic Arenas Duñó, i la seva esposa, Maria Canals Comajuncosas, qui es varen fer càrrec del negoci familiar.

Cap a finals de la dècada dels seixanta, aprofitant que els tres fills del matrimoni ja eren més grans, la família Arenas Canals decidí obrir un nou forn, en aquest cas situat a Sant Andreu, poble natal de la Maria. Tota la família es va sumar amb molt esforç i sacrifici al nou repte, dues botigues a dues poblacions.

A la dècada dels vuitanta el nom de “Forn Sant Jaume” deixà pas al de “Pastisseria Arenas” i és amb aquest nom com es coneix avui dia. La “Pastisseria Arenas” és el negoci familiar més antic que perdura actualment a la vila de Molins de Rei de les mans de la mateixa família. Avui dia és el fill petit de la Maria, en Lluís Arenas Canals qui dia rere dia, conjuntament amb la seva esposa i filles es fan càrrec de l’activitat comercial.

Actualment s’està portant a terme un canvi corporatiu amb la intenció de modernitzar la imatge d’un establiment centenari preservant el valor de tradició que l’identifica.

Els més de 90 anys de presencia i servei, obrint les seves portes els 365 dies de l’any de 6 del mati a 10 de la nit ininterrompudament, l´han convertit en un referent a la seva comarca. Sempre ha destacat per una màxima qualitat dels seus productes, elaborats cada dia artesanalment per pastissers propis seguint les pautes que s’utilitzaven casi be fa 100 anys, amb l’avanç de la tècnica i modernitat d’avui dia. L’alta qualitat de la matèria prima junt amb el procés artesà i natural de producció fan un producte final de sabor inigualable.